Saturday, January 15, 2011

selamanya.

Haha,
tajuk je lebih.

this entry for Anna,
my beloved friend since I got into SMTA :)

terima kasih sebab always amek berat pasal kawan awak yg manja ni :p
seriously,
awak yang taw semua nye kan,
dari awal even time sekolah dulu kita bukan nya rapat.
Awak duduk depan, saya duduk belakang.
Tapi terharu sangat kita still rapat,
And share everything.
Bila saya ada masalah kat sekolah dulu,
kita same-same duduk kat belakang then nangis je kan.
miss that my dear :'(

thanks,
untuk segala sokongan, nasihat. *skema giler. hehe
saya taw, pape yang jadi,
i always have you.
yup,
even kita jauh, kita tetap sama.
we're like twins ! ;)


Farhanah Fadil.
*comel kan dia ?
:)

tq utk entry awak.
make me feel better.
:)

p/s : ily. imy. friends forever ! (:

2 comments:

  1. una syg!! tq dear..
    sayag awk tau!:)

    ReplyDelete
  2. susah nak kawan yang akan menangis sama2 dgn kita...



    New entry: Team Medical Dragon 2

    ReplyDelete